Van Dort Letselschade

Van Dort Letselschade heeft Kimberly (en de overige gezinsleden) mogen bijstaan in de periode dat haar letselschade moest worden geregeld. Mede dankzij de ondersteuning van haar vader en oudere broers, imponeerde Kimberly door haar wilskracht gedurende deze voor haar moeilijke periode.

Na afronding van haar letselschadezaak enkele jaren geleden, hebben we nog contact onderhouden. Zo informeerde Kimberly mij over haar aspiraties in de atletiek en meer specifiek op de sprint. Om daarin daadwerkelijk te kunnen excelleren zijn goede materialen onontbeerlijk. Daarin heeft ze de steun gevonden van Frank Jol die hierin fantastisch werk verricht. Vanwege de aan haar atletiekcarrière verbonden kosten, ben ik er trots op Kimberly daarin te kunnen ondersteunen en ben ik ervan overtuigd dat ze ook hierin zal laten zien waartoe ze in staat is, met wat mij betreft alle goede credits om aan de spelen in Tokio te kunnen meedoen.

Dat is je van harte gegund!!

Raoul van Dort

van Dort Letselschade

De ondersteuning van Van Dort Letselschade is goud waard. Ten tijden van mijn ongeluk en nu in mijn topsport carrière.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Ik heb liever niet dat je ongevraagd content van mijn site af plukt. Vraag het me en dan komen we daat vast wel uit.