Brabants Dagblad: Ruim 2000 deelnemers bij Kangoeroeloop Vught: ‘Dat iedereen mee kan doen is mooie kerstgedachte’

Tijdens de Kangoeroeloop op tweede kerstdag ben ik gevraagd het startschot te geven. Erg leuk om te doen natuurlijk! Hier werd ik geïnterviewd door Peter de Bruijn. Lees het hele artikel op BD.nl

VUGHT – De rood-witte trui met de tekst ‘Alles wat ik voor kerst wil…’ valt op. ,,Wat ik wil? De Kangoeroeloop met Duuk”, vult papa Daan Schapendonk uit Vught op de puntjes in. ,,We hebben de vijf kilometer in 29 minuten en 24 seconden afgelegd. Ik kan mijn zoontje niet meer bijhouden. Top gedaan!”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Ik heb liever niet dat je ongevraagd content van mijn site af plukt. Vraag het me en dan komen we daat vast wel uit.
%d bloggers liken dit: