Brabants Dagblad: Kangoeroeloop 2019

door | dec 27, 2019 | NL: 2019, NL: Media | 0 Reacties

startschot ph vught

Ruim 2000 deelnemers bij Kangoeroeloop Vught: ‘Dat iedereen mee kan doen is mooie kerstgedachte’

Tijdens de Kangoeroeloop op tweede kerstdag ben ik gevraagd het startschot te geven. Erg leuk om te doen natuurlijk! Hier werd ik geïnterviewd door Peter de Bruijn. Lees het hele artikel op BD.nl

VUGHT – De rood-witte trui met de tekst ‘Alles wat ik voor kerst wil…’ valt op. ,,Wat ik wil? De Kangoeroeloop met Duuk”, vult papa Daan Schapendonk uit Vught op de puntjes in. ,,We hebben de vijf kilometer in 29 minuten en 24 seconden afgelegd. Ik kan mijn zoontje niet meer bijhouden. Top gedaan!”

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees mijn andere posts