WPA Paris 2023 – 100m finalE T44/62/64

door | jul 9, 2023 | 2023, Ontwikkeling & Updates, Wedstrijden | 0 Reacties

wpa paris 2023 100m t64 final

Donderdag Vanaf 19:35

Op donderdag 13 juli om 19:35, zal ik deelnemen aan de felbegeerde finale van de 100 meter op het Wereldkampioenschap Para Atletiek in Parijs.

Dit is het moment waarop we allemaal hebben gewacht. De spanning, de adrenaline, de anticipatie – het komt allemaal samen op de baan. Ik ben vastberaden en klaar om alles te geven wat ik heb. Dit is meer dan alleen een race, het is een moment om te schitteren.

Ik nodig jullie uit om samen met mij dit hoogtepunt van het kampioenschap te beleven. Jullie steun, of het nu in persoon of virtueel is, maakt een wereld van verschil voor mij. Vergeet niet om de livestream te bekijken en deel uit te maken van deze historische momenten.

Dus noteer het in je agenda, donderdag 13 juli om 19:35, en bereid je voor om op het puntje van je stoel te zitten. Ik kijk ernaar uit om deze onvergetelijke ervaring met jullie te delen.

Tot donderdagavond op de livestream!

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees mijn andere posts