WPA Paris 2023 – 100m Series T44/62/64

door | jul 9, 2023 | 2023, Livestream, Ontwikkeling & Updates, Wedstrijden | 0 Reacties

Donderdag vanaf 10:40

Op donderdag 13 juli om 10:40 zal ik deelnemen aan de heats van de 200 meter op het Wereldkampioenschap Para Atletiek in Parijs.

Elke race, elke ronde is een kans om te groeien en te verbeteren. En de heats zijn geen uitzondering. Ik voel een sterke mix van opwinding en focus. Ik ben er klaar voor en ik kan niet wachten om mijn beste zelf te laten zien.

Ik nodig jullie allemaal uit om samen met mij deze belangrijke stap op mijn reis te beleven. Jullie steun, of het nu in persoon of virtueel is, is wat me kracht geeft. Vergeet niet om de livestream te bekijken en deel uit te maken van deze spannende momenten.

Dus zet het in je agenda, donderdag 13 juli om 10:40, en doe mee aan het avontuur. Ik kijk ernaar uit om deze ervaring met jullie te delen.

Tot donderdag op de livestream!

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees mijn andere posts