WPA Paris 2023 – 200m finale T44/62/64

door | jul 9, 2023 | 2023, Ontwikkeling & Updates, Wedstrijden | 5 reacties

Maandagavond vanaf 18:20

Aanstaande maandag, 17 juli, sta ik op het punt om aan een van de grootste evenementen van mijn carrière deel te nemen. Om precies te zijn, om 18:20 zal ik deelnemen aan de finale van de 200 meter op het Wereldkampioenschap Para Atletiek in Parijs.

Als ik stilsta en denk aan de reis die ik heb afgelegd om op dit punt te komen, voel ik een sterke mix van spanning, dankbaarheid en vastberadenheid. Ik weet dat er uitdagingen zullen zijn, maar ik ben klaar om ze aan te gaan met alles wat ik heb.

Een race is niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een mentale. Het vraagt om focus, veerkracht en de wil om nooit op te geven, ongeacht de omstandigheden. Dit zijn waarden die ik niet alleen op de baan, maar ook in mijn dagelijks leven omarm.

Ik wil jullie allemaal uitnodigen om deel uit te maken van deze spannende dag. Jullie aanwezigheid, zelfs virtueel, betekent de wereld voor mij. Ik nodig jullie uit om de stream te bekijken en samen met mij deze bijzondere momenten te beleven.

Jouw steun is mijn brandstof. Jullie aanmoedigingen, jullie geloof in mij – dat is wat me vooruit drijft, wat me helpt om mijn grenzen te verleggen en mijn beste zelf te zijn.

Dus laten we samen deze reis voortzetten. Zet het in je agenda, 17 juli, 18:20, de finale van de 200 meter. Laat ons samen geschiedenis schrijven.

Dank je wel dat je deel uitmaakt van mijn verhaal. Tot maandag!

5 Reacties

5 Reacties

 1. Rob Alkemade

  Wij zijn erbij.

  Antwoord
  • Theo Smulders

   We gaan kijken Kimberley❗
   Alvast veel plezier en succes,
   Gogogo Girl 💛💙

   Antwoord
 2. Theo Smulders

  We gaan kijken Kimberley❗
  Alvast veel plezier en succes,
  Gogogo Girl 💛💙

  Antwoord
 3. Ellis

  Zit klaar

  Antwoord
 4. Martin, Esther en Rosa uit Driebergen

  Hoi Kimberly,
  Gefeliciteerd met je prestatie op het WK. Wat een mooie race! Geweldig om te zien hoe je je naar een prachtige 2e plaats knokt. Geniet van je overwinning met een gouden randje.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees mijn andere posts