Update #001: Het Betere Materiaal

door | jul 16, 2018 | Materiaal, Ontwikkeling & Updates | 0 Reacties

Op 14 juli 2018 heb ik mijn nieuwe blade ontvangen. Ik neem je mee in mijn eerste momenten op mijn nieuwe ‘sprintmonster’. Het gaat stapje voor stapje, steeds sneller en sneller.

Ik had twee nachten ervoor niet zo goed geslapen omdat ik het zo spannend vond. Teamgenoten kunnen wel de ervaring met je delen. Nu kon ik het eindelijk zelf ervaren. Ik had niet verwacht dat ik er op de testdag al mee kon sprinten. Frank zei: “Ga maar rennen”. Toen dacht ik, moet ik niet eerst rustiger aan doen? “Nee, 95% volle bak sprinten” zegt Frank. Daar ging ik dan…

Een week later begin ik tijdens de trainingen steeds meer het verschil te voelen. Omdat ik op mijn oude blade al 10 maanden getraind had, is de overstap naar de nieuwe minder groot. Ik moet nu enkel wennen aan het nieuwe gevoel. Ik heb nu nog meer zin om lekker te gaan sprinten! Wanneer mag ik weer naar Papendal? Wedstrijd? Morgen? Yes!

Dit was een volgende mijlpaal in mijn sportcarrière. Wil je mij volgen in mijn ontwikkeling? Volg mij dan op Instagram, Twitter of op YouTube.

Mijn nieuwe blade is mogelijk gemaakt door mijn sponsors:
Van Dort Letselschade
Frank Jol

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees mijn andere posts

Faster than What?

Faster than What?

Het is alweer even geleden dat ik geblogd heb en ik wil laten weten dat het goed met me gaat. Nu de eerste trainingsstage op Tenerife en vele trainingen op Papendal achter de rug zijn, geef ik een update over deze eerste weken van 2020, de periode tot het...

Lees meer

Wil je weten wat mij beweegt?

Waar ik mee bezig ben en wat er gebeurt in de Para-Atletiek?

Schrijf jezelf in voor mijn nieuwsbrief en dan stuur ik je al mijn blogs, updates en evenementen toe via de mail.

Pin It on Pinterest

Share This