Trackmeeting U-track (Utrecht) – 150/300 meter

door | aug 3, 2018 | NL: 2018, Wedstrijden | 0 Reacties

Nadat ik Nederlands Kampioen ben geworden op de 100 meter en mijn sleutelbeen brak op de 200 meter, was dit de eerste test. Tel daarbij op dat ik voor het eerst een tijd ging zetten op mijn nieuwe blade. Kortom SPANNEND!

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees mijn andere posts

Brons!

Brons!

De doelstelling voor dit Wereld Kampioenschap was minimaal één keer het podium behalen. Dat was al gelukt op de 200 meter afgelopen zaterdag (9 november 2019). Wetende dat er veel mogelijk is werd het dinsdag, de dag van de 100 meter series en de finale. Ik ging vroeg...

Lees meer