Avondinstuif AV Trias (Heiloo) – 100/200 meter

Dit was de dag dat ik voor het eerst een tijd ging zetten met mijn nieuwe blade op twee Paralympische nummers. Na de eerste test in Utrecht had ik hoge verwachtingen. Mijn tijden zijn goed, maar ik voelde dat ik marge had. Mijn start op de 100 meter ging niet goed. Ik kwam te snel rechtop. Op de 200m had ik in de bocht veel meer kunnen geven.

Desondanks fijn dat mijn huidige tijden er voor gaan zorgen dat ik niet meer in de laagste serie zal lopen.

Je kunt mijn video’s volgen via YouTube door te abonneren op mijn kanaal.

ps. Vergeet niet op het belletje te drukken als je ook notificaties van mijn video’s wilt ontvangen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Ik heb liever niet dat je ongevraagd content van mijn site af plukt. Vraag het me en dan komen we daat vast wel uit.
%d bloggers liken dit: