Documentary 80 percent

door | jun 3, 2019 | 2019, Ontwikkeling & Updates | 0 Reacties

Bernadette de Jong maakte in Februari een documentaire over mij. Deze korte docu stond op de lijst voor vertoning op een documentaire festival. Maar jammer genoeg is deze niet geselecteerd. Desalniettemin ben ik trots het werk van Bernadette met je te mogen delen. 

Toen dit werd opgenomen had ik nooit verwacht dat ik op 24 Mei 2019, direct tijdens mijn eerste internationale wedstrijd, de limieten voor het Wereld Kampioenschap te lopen op de 100 en 200 meter.

Hieronder de hele documentaire “80 PERCENT” . 😍 Enjoy!

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees mijn andere posts