Leuk dat jij met mij de sport atletiek gaat ontdekken

door | apr 20, 2020 | 2020, Ontwikkeling & Updates | 0 Reacties

squla teamnl kimberly alkemade

Al een tijdje ben ik veel thuis aan het trainen. Graag wilde ik mijzelf nuttig maken door kinderen thuis in beweging te krijgen en kennis te laten maken met sprinten. Team NL lanceerde een heel tof project in samenwerking met Squla = Fit met Team NL Kids!

Daar wilde ik natuurlijk heel graag aan mee werken.
Dus ben jij ouder en heb jij kids of zit jij op de basisschool? Of ben jij volwassen en vind je het gewoon leuk om mee te bewegen?

Check dan mijn YouTube beweegvideo hieronder!

kimberly alkemade kleurplaat

Zet hem op!

En vind je het leuk naderhand een mooie kleurplaat van mij te kleuren? Dat kan ook nog! Deze kun je hieronder downloaden.
Veel beweeg en kleurplezier!

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees mijn andere posts

Dikke [pech/kans]

Dikke [pech/kans]

Mijn trouwe partner, Raoul van Dort en het team van Van Dort Letselschade staan sinds de start van mijn atletiek carrière achter mij. Zonder hen was het niet mogelijk geweest om mijzelf fulltime te richten op Atletiek. Na het ongeluk waarbij ik mijn moeder en been...

Lees meer

Wil je weten wat mij beweegt?

Waar ik mee bezig ben en wat er gebeurt in de Para-Atletiek?

Schrijf jezelf in voor mijn nieuwsbrief en dan stuur ik je al mijn blogs, updates en evenementen toe via de mail.

Pin It on Pinterest

Share This