Leuk dat jij met mij de sport atletiek gaat ontdekken

door | apr 20, 2020 | NL: 2020, Ontwikkeling & Updates | 0 Reacties

squla teamnl kimberly alkemade

Al een tijdje ben ik veel thuis aan het trainen. Graag wilde ik mijzelf nuttig maken door kinderen thuis in beweging te krijgen en kennis te laten maken met sprinten. Team NL lanceerde een heel tof project in samenwerking met Squla = Fit met Team NL Kids!

Daar wilde ik natuurlijk heel graag aan mee werken.
Dus ben jij ouder en heb jij kids of zit jij op de basisschool? Of ben jij volwassen en vind je het gewoon leuk om mee te bewegen?

Check dan mijn YouTube beweegvideo hieronder!

kimberly alkemade kleurplaat

Zet hem op!

En vind je het leuk naderhand een mooie kleurplaat van mij te kleuren? Dat kan ook nog! Deze kun je hieronder downloaden.
Veel beweeg en kleurplezier!

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees mijn andere posts

Het raceseizoen gaat van start

Het raceseizoen gaat van start

Na de Camino ben ik weer rustig gaan opbouwen van drie dagen naar zes dagen trainen. In mei vlak voordat ik op trainingskamp ging naar Kreta zat ik weer in het volledige programma. Om deze reden hebben we besloten om later het raceseizoen te openen, op 1 juli. Dit is ook de sterfdatum van mijn tante en de afgelopen jaren was dit een moeilijke dag. Zo voelt het niet meer.

Lees meer