Dikke [pech/kans]

door | mei 25, 2020 | 2020 | 0 Reacties

dikke pech kans

Mijn trouwe partner, Raoul van Dort en het team van Van Dort Letselschade staan sinds de start van mijn atletiek carrière achter mij. Zonder hen was het niet mogelijk geweest om mijzelf fulltime te richten op Atletiek.

Na het ongeluk waarbij ik mijn moeder en been verloor, zijn mijn familie en ik in contact gekomen met van Dort Letselschade voor ondersteuning van het lange juridische traject dat ons te wachten stond.

Dit gebeurde op een warme en professionele wijze waardoor ik altijd het gevoel heb gekregen dat mijn zaak in goede handen was. Raoul en zijn team dienden enkel ons belang en ondersteunden ons waar mogelijk. Dit waarderen mijn familie en ik tot op de dag van vandaag.

wk dubai 2019 herinnering

Het bereikte resultaat gaf mij de start van een andere toekomst, eentje die ik zelf nooit voor mogelijk had gehouden.

Want wie had gedacht dat een vrouw met één been zoveel sneller zou worden. Zo snel dat het goed was voor een zilveren medaille op het Wereldkampioenschap Para Atletiek in Dubai 2019. Dit was mij niet gelukt zonder de steun van Van Dort Letselschade.

Gedurende de anderhalf jaar voorafgaand aan het Wereldkampioenschap heb ik meerdere keren met Raoul van Dort gesproken. In deze gesprekken viel het me op hij genoot van de ontwikkeling die ik door maakte. Daarom besloot ik om hem het geschenk dat bij de zilveren medaille hoorde te geven. Want die zilveren medaille was niet tot stand gekomen zonder hem en daarom verdient deze herinnering bij hem in Maastricht te staan.

Zo zie je maar dat “dikke pech tot dikke kansen” kunnen leiden met de juiste mensen in je team.

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees mijn andere posts