Selecteer een pagina

Interview met Hashtag Fysio Rosmalen

door | dec 11, 2020 | NL: 2020, NL: Media, Partners | 1 reactie

1 Reacties

1 Reactie

  1. Tom Hoekstra

    Heel leuk, deze video en dit interview met een fysiotherapeut en een atleet. Erg onder de indruk van haar sportprestaties! Fit en gezond blijven is voor mij ook erg belangrijk en daardoor pas ik goed op mijn lichaam. Deze tips en adviezen komen voor mij daarom goed van pas!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees mijn andere posts

Kimberly bij KRAAK op Omroep Brabant

Kimberly bij KRAAK op Omroep Brabant

https://youtu.be/KNPQptoUso0 ... Kimberly Alkemade uit Den Bosch. Toen ze 8 was, overleed haar moeder bij een ongeluk. Zelf verloor ze een been. En nu ligt ze op koers om mee te doen aan de Paralympische Spelen.... Bekijk de hele aflevering op Omroep Brabant

Lees meer

Beleef de Road to Tokyo 2020NE van dichtbij.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbriefBen als eerste op de hoogte van het komende Paralympisch jaar!

Schrijf jezelf in voor mijn nieuwsbrief en dan stuur ik je al mijn blogs, updates en evenementen toe via de mail. Dan steun je mij en beleef jij samen met mij de Road to Tokyo 2020NE

Want inside info?

Subscribe to my Newsletter to stay up to date with my development and the road to Tokyo 2020ne.