Interview met Hashtag Fysio Rosmalen

door | dec 11, 2020 | 2020, In de Media, Partners | 1 reactie

1 Reacties

1 Reactie

  1. Tom Hoekstra

    Heel leuk, deze video en dit interview met een fysiotherapeut en een atleet. Erg onder de indruk van haar sportprestaties! Fit en gezond blijven is voor mij ook erg belangrijk en daardoor pas ik goed op mijn lichaam. Deze tips en adviezen komen voor mij daarom goed van pas!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees mijn andere posts

Para-atlete Kimberly Alkemade uit Den Bosch bracht stap voor stap haar weegschaal in balans: ‘Ik moest mijn pijn en verdriet aankijken’

Para-atlete Kimberly Alkemade uit Den Bosch bracht stap voor stap haar weegschaal in balans: ‘Ik moest mijn pijn en verdriet aankijken’

Dat ze een beenprothese heeft, weerhield Kimberly Alkemade (32) er niet van een helende wandeltocht naar Santiago de Compostela te maken. De Bossche sprintster liet zware ballast achter en werkt met rust in hoofd en lijf toe naar de WK para-atletiek (komende zomer) en Paralympics (zomer 2024) in Parijs.

Lees meer