De volgende mijlpaal is bereikt!

Iets meer dan twee jaar geleden begon ik weer te rennen, na 19 jaar dat niet echt te hebben gedaan. Vorig jaar November, ging ik full-time trainen op Papendal bij Bondscoach Arno Mul. Vandaag bereik ik een volgende mijpaal! Ik ga met Team NL naar het Wereldkampioenschap Para-Atletiek in Dubai. Op zowel de 100 meter, als de 200 meter sprint.

Het staat al een tijdje op mijn evenementenoverzicht. Maar tot dit moment was dat allemaal officieus, nu niet meer! Vanaf vandaag ben ik officieel geselecteerd. Ik ben hier zo ontzettend blij mee, want de afgelopen periode was niet makkelijk op persoonlijk vlak.

Dit zijn van die momenten waarop je terugdenkt aan je voorgaande mijlpalen en stil staat bij wat je allemaal doet, bereikt en hoe je jezelf ontwikkelt. Mijn persoonlijke ontwikkeling sinds ik deze keuze heb gemaakt is enorm. Want hoewel ik in de basis nog wel dezelfde Kimberly ben, ben ik toch een betere versie van mezelf geworden.

Nu op naar de volgende mijlpaal! Ik durf het nog niet hardop te zeggen, maar jullie kunnen het allemaal wel bedenken wat de volgende mijlpaal in November moet gaan zijn.

Ik wil mijn partners, van Dort Letselschade, Frank Jol, Boumij Makelaars, iedereen die afgelopen kerst heeft gedoneerd en natuurlijk de Atletiek Unie, want zonder jullie steun zou dit nooit gelukt zijn.

2 Comments

  1. Lycke van Boekel 19 september 2019 at 10:14

    Heel knap Kim, ontzettend veel succes. Jij gaat dit rocken!! X Lycke

  2. Rob Alkemade 19 september 2019 at 21:09

    Vanuit Canada heerlijk om te lezen. Prijs.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Ik heb liever niet dat je ongevraagd content van mijn site af plukt. Vraag het me en dan komen we daat vast wel uit.
%d bloggers liken dit: