De volgende mijlpaal is bereikt!

door | sep 18, 2019 | 2019, Ontwikkeling & Updates | 2 reacties

kimberly team nl

Iets meer dan twee jaar geleden begon ik weer te rennen, na 19 jaar dat niet echt te hebben gedaan. Vorig jaar November, ging ik full-time trainen op Papendal bij Bondscoach Arno Mul. Vandaag bereik ik een volgende mijpaal! Ik ga met Team NL naar het Wereldkampioenschap Para-Atletiek in Dubai. Op zowel de 100 meter, als de 200 meter sprint.

Het staat al een tijdje op mijn evenementenoverzicht. Maar tot dit moment was dat allemaal officieus, nu niet meer! Vanaf vandaag ben ik officieel geselecteerd. Ik ben hier zo ontzettend blij mee, want de afgelopen periode was niet makkelijk op persoonlijk vlak.

Dit zijn van die momenten waarop je terugdenkt aan je voorgaande mijlpalen en stil staat bij wat je allemaal doet, bereikt en hoe je jezelf ontwikkelt. Mijn persoonlijke ontwikkeling sinds ik deze keuze heb gemaakt is enorm. Want hoewel ik in de basis nog wel dezelfde Kimberly ben, ben ik toch een betere versie van mezelf geworden.

Nu op naar de volgende mijlpaal! Ik durf het nog niet hardop te zeggen, maar jullie kunnen het allemaal wel bedenken wat de volgende mijlpaal in November moet gaan zijn.

Ik wil mijn partners, van Dort Letselschade, Frank Jol, Boumij Makelaars, iedereen die afgelopen kerst heeft gedoneerd en natuurlijk de Atletiek Unie, want zonder jullie steun zou dit nooit gelukt zijn.

2 Reacties

2 Reacties

  1. Lycke van Boekel

    Heel knap Kim, ontzettend veel succes. Jij gaat dit rocken!! X Lycke

    Antwoord
  2. Rob Alkemade

    Vanuit Canada heerlijk om te lezen. Prijs.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees mijn andere posts