Morgen, 9 November 2019, begint het echt.

door | nov 8, 2019 | 2019, Ontwikkeling & Updates | 2 reacties

Kimberly Alkemade WK Para-Atletiek Dubai 2019

Na het lopen van de WK limiet tijdens de Grand Prix in Nottwil, ben ik aangekomen bij de volgende mijlpaal: Het Wereld Kampioenschap Para-Atletiek in Dubai

sprint training wk dubai

Zoals je misschien in de Telegraaf hebt gelezen was ik de afgelopen week op trainingskamp in Belek, Turkije. Hoewel heel #TeamNL hier nog best wat arbeid heeft verricht, was dit trainingskamp voornamelijk om uit te rusten en naar ons topniveau te werken. Het hotel is schitterend en ik kon bijna letterlijk vanuit mijn kamer de Atletiekbaan op lopen.

Daar heb ik mezelf echt naar topvorm voelen groeien en met mij iedereen in #TeamNL. Ook voel ik dat ik mentaal groei, ik leer mezelf en mijn reacties steeds beter kennen en begrijpen. Wanneer ik met Hervé ‘FaceTime dan voel ik dit nog duidelijker en bevestigt hij dit ook. Hierover ga ik niet te veel vertellen, sommige dingen blijven bij mij. Maar ik voel me sterker dan ooit.

Morgenvroeg begint mijn WK en hier wil ik voelen hoeveel ik mezelf heb ontwikkeld.

Als atleet, maar ook als mens. Deze hele reis heeft mij meer gemaakt dan ik was. Ik ben nu sneller dan de meeste mensen met twee benen. Mijn emoties zijn er nog steeds, maar ik kan er beter mee omgaan. Die prothese die ik jaren lang heb verstopt, draag ik nu met trots.

 • TeamNL WK Para Atletiek Dubai

De weg naar dit WK is iets dat ik nooit ga vergeten.

Want het maakt mij tot wat ik nu ben en wat ik ga zijn. Morgen ga ik mezelf weer meten en testen tijdens de 200m finale. Ben heel benieuwd naar de sprong die ik maak. Wat er ook gebeurd, het gaat wat voor mij betekenen en morgen weet ik wat. Maar met hoe ik me nu voel. Gaat dat helemaal goedkomen!

Je kunt mijn race morgen zien om 7:43 (Nederlandse tijd) via de livestream die je vindt op de homepage. Wil jij morgenvroeg een herinnering ontvangen via Whatsapp? Stuur +31638363705 een berichtje en je ontvangt morgenvroeg rond 7:30 een berichtje als reminder. Reacties zijn ook welkom natuurlijk!

2 Reacties

2 Reacties

 1. Ellis

  Ik ga kijken topper!

  Antwoord
 2. Jacqueline

  Heel veel succes!!!
  De Mentelity Foundation snowboarders steunen en volgen je.
  Xxx

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees mijn andere posts