Brabants Dagblad: Tokio lonkt voor para-atlete Kimberly Alkemade: ‘Ik wil me niet langer verstoppen’

Begin december werd ik thuis geïnterviewd voor het Brabants Dagblad door Guus Peters. Hier kun je het eerste stukje van het artikel lezen. De rest kun je op bd.nl lezen.

DEN BOSCH – Op 8-jarige leeftijd raakt Kimberly Alkemade met haar familie betrokken bij een busongeluk. Haar moeder overlijdt, zij verliest haar onderbeen. Na een zoektocht van jaren heeft ze zichzelf nu teruggevonden op de atletiekbaan. Op de eerste WK waaraan ze meedeed, won ze afgelopen maand twee medailles. Tokio is in zicht….

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Ik heb liever niet dat je ongevraagd content van mijn site af plukt. Vraag het me en dan komen we daat vast wel uit.
%d bloggers liken dit: