NIEUW: De Moving for Growth Podcast!🎙️

door | mei 11, 2024 | 2024 | 0 Reacties

moving for growth podcast

Als sprinter in de T64-klasse laat ik zien dat een beperking een kracht kan zijn. In de Moving for Growth Podcast wil ik je laten zien dat sport over meer gaat dan alleen het resultaat. Het gaat over de kracht van beweging en groei.

In deze allereerste aflevering van de Moving for Growth podcast neem ik je mee door mijn carrièrre en ga ik veel verder dan alleen medailles en podiumplaatsen. Mijn verhaal is van verandering, van een zorgprofessional naar een Paralympische atleet.

Met twee bronzen en twee zilveren medailles, waaronder een zilveren op het WK in Dubai en een bronzen op de Paralympische Spelen in Tokio, heb ik behoorlijk wat weten te bereiken op de atletiekbaan. Maar wil ik deze podcast maken?

Het is simpel. Ik wil mijn ervaringen delen, de lessen die ik heb geleerd, en de obstakels die ik heb overwonnen. Van het vinden van mijn passie in het sprinten tot het overkomen van de verwachtingen van anderen en vooral mezelf. Het betreden van de wereldtop gaat niet zonder slag of stoot. Maar het is absoluut niet onmogelijk. Maar er is wel doorzettingsvermogen en vastberadenheid voor nodig.

Uiteindelijk zal de Moving for Growth podcast meer zijn dan alleen mijn verhaal. Het is een plek waar we de verhalen van groei en beweging met je delen en de bewustwording bewegen en vitaliteit te vergroten.

Dus, of je nu een aspirant-atleet bent, iemand die zoekt naar motivatie om te bewegen, of gewoon nieuwsgierig naar de mens achter de medailles, dan deze podcast is voor jou.

Luister naar mijn verhaal en ontdek wat er mogelijk is als je van je beperking een kracht maakt.

P.S. Als je vragen hebt, kun je deze hieronder stellen; ik zal ze beantwoorden in aflevering 4 (we hebben al twee afleveringen meer opgenomen).

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees mijn andere posts