🎙️Hoe verandert je leven zonder been?

door | mei 18, 2024 | 2024, Ontwikkeling & Updates, Podcast | 0 Reacties

Hoe verandert je leven wanneer je je jouw been verliest

In deze aflevering van de Moving for Growth Podcast vertel ik over mijn leven voordat ik atleet werd. Van mijn kindertijd tot mijn revalidatie en mijn reizen naar Sri Lanka en Jamaica. Het is een verhaal dat ik graag met jullie wil delen.

Ik vertel over mijn jeugd, toen ik een liefdevol en behulpzaam kind was. Ik hield van poppen en barbies, hielp mijn moeder in het huishouden en genoot van de natuur. Mijn moeder, die heel warm en puur was, betekende veel voor me.

Toen wij haar verloren in een zwaar busongeluk hadden op weg naar vakantie in Spanje, dit veranderde mijn leven.
Ook vertel ik over mijn periode van revalidatie. Ik moest leren leven met een prothese en mijn schoolwerk weer oppakken. Ondanks de moeilijkheden werd ik warm ontvangen door mijn klasgenoten en heb ik nooit te maken gehad met pesten.

Na mijn schooltijd ben ik gaan werken in de zorg, waar ik veel respect heb gekregen voor mensen die dit werk doen. Ik heb veel geleerd van mijn tijd in de zorg, maar merkte tegelijk dat dit het niet helemaal voor mij was. Daarom ben omgeschoold tot beweegcoach.

Ook ben ik veel gaan reizen. Ik heb vrijwilligerswerk gedaan in Sri Lanka en Jamaica en heb daar veel geleerd over verschillende culturen. Deze reizen hebben veel indruk op me gemaakt en me geïnspireerd om meer van de wereld te zien.

Wil je de details horen, dan raad ik je aan om naar de podcast te luisteren. In de volgende aflevering gaan we dieper in op waar ik nu sta en hoe het nu met me gaat.

Heb je vragen voor me?

Stuur me een berichtje via spotify, dat doe je zo:

Stel ze hieronder in de reacties. 👇🏻

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees mijn andere posts