Fly Baby Fly🦅Wereldrecords & Top Motivatie 🎙️

door | jul 2, 2024 | 2024, Podcast | 0 Reacties

Fly baby fly

Achter de Schermen van mijn Recordbrekende Zomer

Wat een ongelooflijke weken heb ik achter de rug! In de nieuwste aflevering van de Moving for Growth podcast neem ik jullie mee op een reis door mijn recente wedstrijden en prestaties. Van Tilburg tot Parijs, en van onverwachte uitdagingen tot magische momenten – er is zoveel gebeurd dat ik nauwelijks weet waar ik moet beginnen.

Wisten jullie dat ik tijdens een van mijn races met een zonnebril moest lopen? Of dat er steeds arenden opdoken op cruciale momenten? En hoe reageerde ik eigenlijk toen ik mijn wereldrecord verbrak in Parijs?

In de podcast deel ik al deze verhalen en nog veel meer. Ik praat openhartig over:

  • De ups en downs van mijn prestaties
  • Hoe ik omga met onverwachte tegenslagen
  • De rol die mijn team speelt in mijn succes
  • Mijn gedachten en gevoelens tijdens cruciale momenten

Maar er is meer dan alleen mijn verhaal. We bespreken ook het belang van het in de schijnwerpers zetten van andere para-atleten. Wie weet, misschien hoor je in de volgende aflevering wel een wereldkampioen aan het woord!

Benieuwd naar alle details en inside stories? Luister dan naar de volledige aflevering van de Moving for Growth podcast. Geloof me, er zijn zoveel momenten en inzichten die je niet wilt missen!

Laat me weten wat je van de aflevering vindt en welke momenten jou het meest hebben geraakt.

Op naar Parijs 2024!

P.S. Blijf de podcast volgen voor meer verhalen van andere atleten op weg naar de Paralympische Spelen! Heb je vragen voor mij of mijn gasten? Stel ze in de reacties hieronder.

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees mijn andere posts