TeamNL docu: Vliegen voor het Leven

door | feb 26, 2021 | Geen categorie, NL: 2021, NL: Media, Ontwikkeling & Updates | 0 Reacties

TeamNL VLiegen voor het leven

Op Zaterdag 27 februari 2021 om 12:00 gaat de documentaire in première op YouTube. Deze docu vertelt mijn verhaal zo goed. Zo sta ik in het leven!

Para-atlete Kimberly Alkemade maakte op 8-jarige leeftijd een levensveranderend ongeluk mee dat zijn weerga niet kent 😱 Op latere leeftijd ontdekte ze haar talent voor atletiek ⚡ Dat veranderde haar leven opnieuw….

Gewone mensen die buitengewone prestaties neerzetten op weg naar de (jeugd) Olympische Spelen en Paralympische Spelen. TeamNL is hét sportteam vol topsporters dat Nederland 365 dagen per jaar vertegenwoordigt op internationaal topniveau.

Abonneer nu op het kanaal van Team NL

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees mijn andere posts

Het raceseizoen gaat van start

Het raceseizoen gaat van start

Na de Camino ben ik weer rustig gaan opbouwen van drie dagen naar zes dagen trainen. In mei vlak voordat ik op trainingskamp ging naar Kreta zat ik weer in het volledige programma. Om deze reden hebben we besloten om later het raceseizoen te openen, op 1 juli. Dit is ook de sterfdatum van mijn tante en de afgelopen jaren was dit een moeilijke dag. Zo voelt het niet meer.

Lees meer