Nummer 1: De liefde voor het leven en de sport

door | dec 24, 2019 | NL: 2019, NL: Media | 0 Reacties

nummer1 arnold vanderlyde

Eind 2019 bezocht Arnold vanderlyde mij op Papendal voor een interview. Ik vond het een erg leuk gesprek met Arnold en hieronder lees je het eerste stuk van het artikel. Wil je het in zijn geheel lezen dan kan dat op Nummer1.nl.

Voor de eindejaarsuitgave van Nummer 1 bezoek ik nationaal sport- en congrescentrum Papendal in Arnhem. Ik heb er zin in, de ontmoeting met een fighter. Een atlete die al heel wat heeft overwonnen: Kimberly Alkemade.

In het indooratletiekgedeelte is Kimberly met twee mannelijke collega’s in training onder begeleiding van atletiekbondscoach Arno Mul, de man die haar een aantal jaren geleden tijdens een paralympische talentendag motiveerde voor atletiek te kiezen. ‘Kimberly heeft het ideale lichaam voor de sprintnummers. Ze is echt heel snel.’ Trainer Arno Mul heeft zijn laptop in zijn hand. Hij laat de laatste startactie zien en legt gepassioneerd de verbeterpunten van Kimberly’s start aan mij uit. Kim heeft echt het ideale lichaam en de mentale kracht om heel lang een topsprinter te blijven.’

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees mijn andere posts

Beleef de Road to Tokyo 2020NE van dichtbij.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbriefBen als eerste op de hoogte van het komende Paralympisch jaar!

Schrijf jezelf in voor mijn nieuwsbrief en dan stuur ik je al mijn blogs, updates en evenementen toe via de mail. Dan steun je mij en beleef jij samen met mij de Road to Tokyo 2020NE